na vrh

Varovanje podatkov

Zagotavljamo vam zaščito in varstvo podatkov

Osebni podatki

Pri obisku naše spletne strani vam ni treba posredovati vaših osebnih podatkov. Če določene funkcije in storitve na naši spletni strani zahtevajo vpis, shranjevanje in uporabo osebnih podatkov, boste o tem vnaprej obveščeni. Osebne podatke zbiramo, shranjujemo in uporabljamo samo za lastno trženje in oglaševanje (brez hladnega klicanja), če ste za to dali soglasje. Podatki se posredujejo tretjim osebam, če ste se s posredovanjem predhodno strinjali ali če gre le za pogodbeno obdelavo podatkov. Soglasje za shranjevanje in uporabo vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete, tako da se obrnete na družbo Interzero d.o.o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana - Črnuče.

Tehnične informacije in piškotki

Če dostopate do naših spletnih strani, bo naš strežnik samodejno shranil in analiziral tehnične podatke o dostopu (npr. brskalnik in operacijski sistem, ime domene, prej obiskane spletne strani, povprečni čas zadrževanja na spletni strani, in strani, obiskani z naše spletne strani). Pri shranjevanju in analiziranju teh podatkov uporabniki ostanejo anonimni. Tako zbrani podatki se uporabljajo za izboljšanje oblikovanja in uporabnosti naše spletne strani in njenih vsebin ter za zaznavanje morebitnih težav, ki se pojavljajo na njej.

Na več mestih uporabljamo tudi piškotke, to je majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik namesti brskalnik. Piškotkov ni mogoče dodeliti določenim osebam, ne vsebujejo osebnih podatkov in se ne združujejo z drugimi viri podatkov. Ne glede na vrsto uporabljenih piškotkov imate vedno izbiro, ali jih želite sprejeti oz. zavrniti. Nastavitve lahko spremenite tako, da vas bo brskalnik obveščal o prejetih piškotkih, poleg tega pa lahko tudi uveljavljate svojo zakonito pravico do zavrnitve uporabe piškotkov, tako da jih zavrnete v nastavitvah brskalnika. Že shranjene piškotke lahko z uporabo te funkcije v vašem brskalniku tudi izbrišete. Podrobnosti o izbrisu najdete v funkciji za pomoč v vašem brskalniku. Več informacij o piškotkih in o tem, kako jih zavrniti ali izbrisati v različnih brskalnikih, lahko najdete na naslednjih spletnih straneh: youronlinechoices (v nemščini), Network Advertising Initiative (v angleščini) in/ali Digital Advertising Alliance (v angleščini).

Upoštevajte, da brez piškotkov mogoče ne boste mogli uporabiti celotnega nabora funkcij spletne strani.

Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, sodi med sejne piškotke, ki se izbrišejo, ko zaprete brskalnik. Uporabljamo tudi stalne piškotke, prek katerih vas prepoznamo kot obiskovalca.

Piškotki ne poškodujejo vašega računalnika in ne vsebujejo virusov. Uporabljamo dve vrsti piškotkov:

sejne piškotke (za prepoznavanje seje; življenjska doba: ena seja);

stalne piškotke (za prepoznavanje novih/pogostih uporabnikov; življenjska doba: 24 mesecev).

Če imate kakršna koli vprašanja o varstvu podatkov, se lahko obrnete na zaposlene v družbi Interzero d.o.o. na naslovu: info@interseroh-slovenija.si.

Pridržujemo si pravico do spremembe izjave o varstvu podatkov, če se spremenijo tehnični parametri ali pravni predpisi.

Opombe glede orodja Google Analytics

Ta spletna stran uporablja orodje Google Analytics, spletno storitev za analizo, ki je v lasti podjetja Google Inc. (»Google«). Orodje Google Analytics uporablja piškotke – besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletnih strani. Podatki, kako uporabljate to spletno stran, ki jih ustvari piškotek (vključno z vašim IP-naslovom), se prenesejo na strežnik podjetja Google v ZDA in se tam shranijo. Upoštevajte, da je bilo orodje Google Analytics na tej spletni strani razširjeno s kodo »gat._anonymizeIp();«, ki zagotavlja, da se IP-naslovi shranjujejo anonimno. Zato bo družba Google vaš IP-naslov pred prenosom predhodno skrajšala v državah članicah Evropske unije ali drugih državah podpisnicah sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih se polni IP-naslov prenese na strežnik družbe Google v ZDA in skrajša tam.

Družba Google bo tako pridobljene informacije uporabila za analizo uporabe spletne strani, ustvarjanje poročil o aktivnosti spletne strani, namenjenih upravljavcu spletne strani, in zagotavljanje dodatnih storitev, povezanih s spletno stranjo in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik sporoči kot del storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi podatki družbe Google.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da spremenite ustrezne nastavitve v svojem brskalniku. V tem primeru upoštevajte, da mogoče ne boste mogli uporabiti celotnega nabora funkcij spletne strani. Družbi Google lahko tudi preprečite zbiranje podatkov, pridobljenih s piškotki, ki se nanašajo na vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim naslovom IP) in ji preprečite obdelavo teh podatkov, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik na naslednji povezavi: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Opombe glede storitve Google ReCAPTCHA
Da bi zaščitili naročila, ki jih uporabniki pošljejo prek spletnega obrazca, družba Interzero Dienstleistungs,GmbH uporablja storitev reCAPTCHA, ki jo izvaja družba Google Inc. (Google).
Obrazec lahko od uporabnikov zahteva, da dokažejo, da gre za človeške uporabnike in ne za  avtomatiziran računalniški proces, ki zlorablja predloženi obrazec. Storitev reCAPTCHA vključuje uporabnikov IP naslov in (potencialno) druge podatke, ki jih je treba poslati družbi Google. Vaši podatki, ki jih vsebuje obrazec reCAPTCHA, bodo poslani družbi Google, kjer jih bodo obdelali. Če je za to spletno stran aktivirana anonimizacija IP naslovov, bo družba Google vnaprej skrajšala vaš IP naslov v kateri od držav članic EU ali drugih držav podpisnic Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih se polni naslov IP pošlje in skrajša na strežniku družbe Google v ZDA. V imenu upravljavca te spletne strani bo Google uporabil te informacije, da bi z njimi ocenil vaš odziv na obrazec reCAPTCHA. IP naslov, ki ga vaš brskalnik pošlje kot del storitve reCAPTCHA, ne bo združen z drugimi podatki, ki jih ima družba Google. Te podatke ureja poseben pravilnik o zasebnosti družbe Google. Več informacij o pravilniku o zasebnosti družbe Google najdete na naslovu www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Kliknite tukaj, da onemogočite Google Analytics

insert 2.5.2 and following