na vrh

Izobraževanja

Ker želimo svoje znanje deliti tudi z vami in vam pomagati pri optimizaciji stroškov ravnanja z odpadki, izvajamo izobraževanja, namenjena celoviti predstavitvi zakonskih obveznosti s področja odpadnih produktov, ki jih pokriva družba Interzero. 

Naša ponudba

Seminarji

Na sedežu podjetja Interzero enkrat mesečno izvajamo strokovne seminarje za zavezance za ravnanje z odpadki. Tematiko prilagajamo novostim s področja ravnanja z odpadki, morebitnim spremembam zakonodaje in obiskovalcem seminarja.

Webinarji

Webinar je odličen pripomoček za izobraževanje iz pisarne. Udeležba na tovrstnem seminarju vam vzame natanko toliko časa, kot traja seminar, brez dodatnih poti, parkiranja in izgube časa. Webinar ni zgolj posredovanje in sprejemanje informacij, omogoča vam aktivno udeležbo.

Individualna izobraževanja

V družbi Interzero nudimo individualna izobraževanja, ki so prilagojena dejavnosti posameznega podjetja. Izobraževanja izvajamo na naši lokaciji ali na lokaciji vašega podjetja. Po želji naročnika lahko pripravimo ločeno tematiko za uslužbence iz različnih področij v podjetju. Glede izvedbe se popolnoma prilagodimo naročniku.

Vsebina

Odpadni produkti, ki jih naša izobraževanja pokrivajo, so: odpadna embalaža, odpadna EE oprema, odpadne baterije in akumulatorji, odpadne nagrobne sveče in ostali odpadni produkti.

Ponudbo strokovnih seminarjev smo vsebinsko razširili in obogatili, zato vas vabimo, da se nam pridružite na katerem od mesečnih seminarjev, kjer bomo podrobneje predstavili naslednje teme:

Poznavanje strokovnih razlag zakonodaje s področja ravnanja z odpadnimi produkti v podjetju lahko prispeva k:

  • Bolj smotrnim poslovnim odločitvam

  • Boljšem razumevanju obveznosti

  • Manjši možnosti prekrškov

  • Optimizaciji stroškov ravnanja z odpadki

Razpisani termini in prijava

O razpisanih terminih vas bomo sproti obveščali po elektronski pošti, lahko pa si jih pogledate tudi v zadnjih objavljenih novicah. V kolikor želite biti o seminarjih in drugih novostih s področja ravnanja z odpadnimi produkti redno obveščani, se lahko vedno obrnete na našo kontaktno osebo ali to storite preko kontaktnega obrazca.

Če katera od tem, ki vas zanimajo, v bližnji prihodnosti ni razpisana, jo lahko na vašo željo izvedemo individualno pri nas ali na vašem podjetju.

Vljudno vabljeni!