na vrh

Spoznajte pametni koš za odpadke TOM!


Majhen, večnamenski koš za odpadke TOM je nov sistem za kompaktiranje odpadkov, namenjen za javne prostore in kraje, kjer se zadržuje veliko ljudi. Primeren je za restavracije, kavarne in bare, lokale s hitro prehrano, letališča, avtobusne in železniške postaje, tematske parke, nakupovalna središča in tržnice. Pametni koš TOM po velikosti ne presega standardnih košev za odpadke, vendar sprejme do sedemkrat več odpadkov. Upravljate ga lahko, ne da bi se ga morali dotikati z rokami, kar prispeva k ohranjanju higieničnega ter estetsko sprejemljivega okolja. Zmanjšajte pogostost praznjenja košev v vašem objektu. Pametni koš TOM sam kompaktira odpadke in vas obvesti, ko je pripravljen za izpraznitev.

TOM komunicira

V pametni koš TOM je vgrajen sistem za komunikacijo na osnovi modema. Koš pošlje SMS na mobilni telefon ali e-poštni naslov in vas obvesti, da je treba zamenjati vrečo ali da je potrebno vzdrževanje.

Olajšajte delo svojim zaposlenim. Nič več rutinskega preverjanja – pametni koš Tom obiščete le takrat, ko vas pokliče.

TOM oglašuje

Videz koša lahko določite po lastni želji in ga uporabite tudi v marketinške oz. oglaševalske namene. Lahko se zlije z okolico ali pa izstopa. Koš je mogoče oblikovati tako, da bo nosil vaše sporočilo. Naročite pametni koš Tom, opremljen s premium nalepko v kateri koli barvi ali z vzorcem po vaši izbiri. Njegova površina je gladka, čvrsta, odporna na vlago in omogoča vsakodnevno brisanje. Nalepko profesionalno namestimo na koš pred dostavo.

Naši partnerji

Oklin
Orwak