Storitve na dvoriščih

Z osebnim pristopom in strokovnim svetovanjem poslovnim partnerjem nudimo optimalne rešitve v procesu optimizacije delovnih prostorov, delovnega procesa in tehničnih rešitev za upravljanje z odpadki.

Najem opreme in odvozi odpadkov

Najem opreme in odvozi odpadkov

Za učinkovito ločeno zbiranje odpadkov nudimo poslovnim partnerjem najem zabojnikov, prilagojenih zbiranju posamezne vrste odpadkov. Omogočamo tudi enostavno naročanje odvozov odpadnih materialov in najavljanje lastne dostave preko spletne aplikacije.

Več informacij
Ravnanje s posebnimi odpadki

Rešitve za vse vrste odpadkov

Uničenje arhiva, izdelki s pretečenim rokom, gradbeni odpadki so odpadki, pri katerih veljajo posebna pravila ravnanja, kar pomeni, da zbiranje in nadaljnje ravnanje s temi odpadki lahko opravljajo le podjetja z ustreznimi dovoljenji.

Več informacij
Rešitve za ravnanje z odpadki po meri

Rešitve za ravnanje z odpadki po meri

Nudimo celovito optimizacijo ravnanja z odpadnimi produkti, ki nastajajo v vašem podjetju. Naši strokovno usposobljeni sodelavci pod vašim vodstvom pregledajo delovne procese, lokacijo in obstoječe rešitve ravnanja z odpadki v vašem podjetju ter vam svetujejo.

Več informacij
Naprave za ravnanje z opadki

Naprave za ravnanje z odpadki

Tehnične rešitve za zmanjšanje volumna odpadkov do 90%. Z njimi prihranite delovni prostor, optimizirate delovni proces in zmanjšate stroške odvozov. Lahko jih prodate kot sekundarne surovine in ustvarite dodaten zaslužek.

Več informacij

Zakaj izbrati Interzero za partnerja?

Prihranek časa

Znižanje stroškov

Zvišanje vrednosti materiala

Optimizacija kadra

Tu smo za vas!

Obrnite se na naše strokovnjake in izvedite več o naših rešitvah.

Kontakt

info@interzero.si