na vrh

Svetovanje

Ravnanje z odpadki v podjetju predstavlja široko področje, ki od zavezancev zahteva poglobljeno poznavanje okoljske zakonodaje. Potrebno je razumeti tokokrog odpadkov tako v lastni organizaciji, kot izven nje. Kakšne so naše obveznosti, ko produkt, ki ga damo na trg postane odpadek? Kakšne so obveznosti, ki nam jih nalaga državna zakonodaja? Kaj pa v primeru izvoza v tujino?

V družbi Interzero smo zaposleni strokovnjaki za vsako od omenjenih področij. Poznavanje in razumevanje okoljske zakonodaje sta temelj našega dela, s katerima si skupaj z osebnim odgovornim odnosom prizadevamo do čim manjše obremenitve okolja.

Kot del mednarodnega koncerna Interseroh, ki velja za enega vodilnih evropskih ponudnikov organizacijskih rešitev pri upravljanju tokov odpadnih produktov ter del korporacije ALBA Group, ki s svojimi podjetji deluje v Evropi, ZDA in Aziji, se ponašamo z znanjem in izkušnjami, ki si jih naši sodelavci dnevno nabirajo po celem svetu.

Za vas smo vedno in z veseljem dosegljivi za vsa vprašanja, ki se vam pojavijo v zvezi z odpadki ali okoljem na splošno. Skupaj bomo poiskali rešitev za vsak, na videz še tako nerešljiv problem.

Potrebujete več informacij?

Kontaktirajte nas:

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro


Interzero d.o.o.